Joensuun Metropol

Liikkeet

Liikkeiden aukioloajat vaihtelevat ja voivat poiketa kaupunkikeskuksen aukioloajoista.


CAP-autokoulu
1. kerros
CAP-Group on Suomen suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa vaikuttaen samalla koko alan kehitykseen.
Viihdekeilahalli Cosmic
2. kerros
Hohtokeilailua, snookeria, biljardia, saunatilat ja baari. Avoinna joka päivä klo 12-23
Dressmann
1. kerros
Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman miesten vaatteita – hyvälaatuisista perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhain hinnoin ja laadusta tinkimättä.
Hairlekiini
1. kerros
Hairlekiini on koko perheen parturi-kampaamo, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Hairlekiini-kampaamoista saat aina sinulle sopivinta palvelua: nopeat leikkaukset ja väripalvelut hektiseen arkeen tai rentouttavaa, kokonaisvaltaista hiusten hoitoa silloin, kun haluat hemmotella itseäsi. Ajan varaat helposti netin kautta tai puhelimitse. Palvelemme myös ilman ajanvarausta. Hairlekiini haluaa tarjota elämyksellistä palvelua ja olla osa päiväsi parhaita hetkiä. Olet lämpimästi tervetullut!
Handelsbanken
2. kerros
Handelsbanken on vahva pankki, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Konttorissa sinua odottaa oma yhteyshenkilö, joka palvelee kaikissa pankkiasioissa – asioitpa meillä sitten yksityishenkilönä tai yrityksesi edustajana.
HealthEx Terveysliikuntapiste
2. kerros
Aikuisille suunnattu kuntosali, jossa harjoittelu on hauskaa, helppoa ja tehokasta – 2x30min viikossa riittää pitämään terveyskuntoasi yllä. Tule tutustumaan!
KappAhl
1. kerros
Muodikkaita pukeutumisen tuotteita naisille, lapsille ja miehille.
Kuntokeskus Energy
1. kerros
Energy tarjoaa Joensuun laajimman kuntosali- ja ryhmäliikuntavalikoiman yhdessä fysioterapia- ja hierontapalveluiden kanssa. Kulkutunnisteella voit kuntoilla ympäri vuorokauden, myös muilla Energy-saleilla!
Lastentarvike Joensuu
1. kerros
Lastentarvike on vuonna 1967 perustettu kotimainen perheyritys. Joensuussa kattavan valikoiman tarjoava myymälä löytyy kauppakeskus Metropolista. Myymälästä löytyy monia maailmalla mainetta saavuttaneita merkkejä kuten Emmaljunga, BeSafe, Maxi-Cosi ja Tiny Love. Lastentarvike-myymälöitä on jo 20 kaupungissa Suomessa ja Lastentarvike.fi -verkkokauppa palvelee asiakkaita vauvojen ja lasten tarvikehankinnoissa. Tervetuloa liikkeeseen ostoksille! Lastentarvike – Parasta lapsellesi jo vuodesta 1967!
Lastenliike Päivänsäde
1. kerros
Päivänsäde on yli 30 vuotta toiminut joensuulainen Lasten tavaratalo. Valikoimistamme löytyy lastenvaunuja Britaxilta, Baby Joggerilta, Bumbleridelta, Phil&Tedsiltä ja Oralta. Asennamme turvaistumet autoonne, valitsemme aina testeissä parhaiten menestyneitä malleja, meiltä löydät Britaxin, Cybexin, Klippanin ja Maxi-Cosin tuotteet. Lastenvaatteissa merkkejämme ovat Gugguu, Kaiko, Kivat,Metsola, Molo ja Vimma. Myymälästä löytyy mahtava leluvalikoima. Tervetuloa täyden palvelun tavarataloon.
Nissen
1. kerros
Nissen - Edullinen ja kokenut optikko. Nisseniltä löydät laajan ja edullisen valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä. Kokeneet optikkomme ja myyjämme auttavat sinua valitsemaan kukkarollesi sopivan vaihtoehdon sekä kehyksistä että linsseistä. Nissenillä asioiminen on helppoa ja edullista.
Parturi-kampaamo Team
1. kerros
Tervetuloa ammattitaitoisen henkilökuntamme palveltavaksi. Pyrimme palvelemaan myös ilman ajanvarausta.
Tokmanni
1. kerros
Tokmanni on käyttötavaroihin keskittyvä kauppa, jonka valikoimista löytyy runsaasti sekä kotimaisia että ulkomaisia korkealaatuisia tuotteita.
Vakuutusyhtiö Turva
1. kerros
Tarjoamme kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Meiltä saat henkilökohtaista, joustavaa palvelua. Hymyile, olet Turvassa.