Joensuun Metropol

Liikkeet

Liikkeiden aukioloajat vaihtelevat ja voivat poiketa kauppakeskuksen aukioloajoista.


Viihdekeilahalli Cosmic
2. kerros
Hohtokeilailua, snookeria, biljardia, saunatilat ja baari. Avoinna joka päivä klo 12-23
Dressmann
1. kerros
Etsitkö klassisia pukuja, kauluspaitoja tai neuleita miehille? Löydät ne ja paljon muuta myymälästämme ja osoitteesta Dressmann.com - tutustu mallistoon jo tänään!
HealthEx Terveysliikuntapiste
2. kerros
Aikuisille suunnattu kuntosali, jossa harjoittelu on hauskaa, helppoa ja tehokasta – 2x30min viikossa riittää pitämään terveyskuntoasi yllä. Tule tutustumaan!
KappAhl
1. kerros

Kappahlin tarkoitus on juhlia arjen moninaisuutta. Tulkitsemme moninaisuuden käsitteen niin, että se sisältää monia erilaisia elämäntyylejä – ja antaa jokaiselle vapauden olla aina oma itsensä.

Yhteinen missiomme on tarjota muotia, joka sopii mo­nen­laisil­le ih­misil­le ja mo­nen­lai­siin elä­män­tyy­leihin. Haluamme tarjota vastuullista muotia, joka tuntuu oikealta käyttäjälleen ja ympäristöllemme. Nykyään 70 % tuotteista on kestävyysmerkittyjä.

Tavoitteenamme on, että 100 % valikoimasta valmistetaan entistä kestävämmistä materiaaleista vuoteen 2025 mennessä. Lisätietoa on sivustolla www.kappahl.com

Kuntokeskus Energy
1. kerros
Energy tarjoaa Joensuun laajimman kuntosali- ja ryhmäliikuntavalikoiman yhdessä fysioterapia- ja hierontapalveluiden kanssa. Kulkutunnisteella voit kuntoilla ympäri vuorokauden, myös muilla Energy-saleilla!
Lastenliike Päivänsäde
1. kerros
Päivänsäde on yli 30 vuotta toiminut joensuulainen Lasten tavaratalo. Valikoimistamme löytyy lastenvaunuja Britaxilta, Baby Joggerilta, Bumbleridelta, Phil&Tedsiltä ja Oralta. Asennamme turvaistumet autoonne, valitsemme aina testeissä parhaiten menestyneitä malleja, meiltä löydät Britaxin, Cybexin, Klippanin ja Maxi-Cosin tuotteet. Lastenvaatteissa merkkejämme ovat Gugguu, Kaiko, Kivat,Metsola, Molo ja Vimma. Myymälästä löytyy mahtava leluvalikoima. Tervetuloa täyden palvelun tavarataloon.
Parturi-kampaamo Team
1. kerros
Tervetuloa ammattitaitoisen henkilökuntamme palveltavaksi. Pyrimme palvelemaan myös ilman ajanvarausta.
Tokmanni
1. kerros

Tokmanni on käyttötavaroihin keskittyvä kauppa, jonka valikoimista löytyy runsaasti sekä kotimaisia että ulkomaisia korkealaatuisia tuotteita.

ma-pe 9-20
la 9-18
su 12-18

Vakuutusyhtiö Turva
1. kerros
Tarjoamme kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Meiltä saat henkilökohtaista, joustavaa palvelua. Hymyile, olet Turvassa.
Spacehub
1. kerros
Löydä ja varaa itsellesi hiljainen työ- tai keskittymistila Metropolista, 15 minuutista vaikka koko päiväksi, alkaen 2,50 €. Spacehub on ratkaisu hybridityönteon puuttuvaan linkkiin: yksityiset työ- ja tapaamistilat kaupunkien keskustassa, jotka saat helposti käyttöösi kännykälläsi aina kun tarvitset. Lataa Spacehub-mobiilisovellus Google Playsta ja App Storesta. Rekisteröityessäsi käytä WEB30-kutsukoodi saadaksesi ensimmäiset 30 minuuttia käyttöösi, meidän piikkiin.